loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'nin YSK temsilcisi Recep Özel'den Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara: Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!

AKP'nin YSK temsilcisi Recep Özel'den Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara: Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!
Tarih: 09.05.2019 - 09:15
Kategori: Gündem

AKP'nin YSK temsilcisi Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıklayan sanatçılara hakaret etti.

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul seçimini iptal etmesinin ardından Beylikdüzü'nde halkla buluşmuş ve 'Artık herkes konuşacak. Sanatçıymış, konuşmazmış, konuşacak. İş insanıymış konuşmazmış, konuşacak" demişti. İmamoğlu'nun çağrısına çok sayıda sanatçı Twitter hesaplarından destek mesajı yağdırmıştı.

Sanatçıların İmamoğlu'na desteği AKP'li siyasetçilerde ve yandaş medyada rahatsızlık yarattı. 

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi Twitter hesabından 'kayıt' notuyla paylaşarak, bu isimleri fişlediklerini duyurdu.

Son olarak AKP'nin YSK temsilcisi Recep Özel, Twitter hesabından sanatçılara tepki gösteren bir mesaj paylaştı. Özel, "Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta "emir komuta zinciri" gibi! Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!"

Özel'e sosyal medyadan tepki yükseldi. O tepkilerden bazıları şöyle:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları