loading
close
SON DAKİKALAR

Akrep burcu yıllık yorumu

Akrep burcu yıllık yorumu
Tarih: 18.03.2019 - 12:31
Kategori: Astroloji

2019 yılında Akrep burcunu neler bekliyor? İşte Akrep burcu yıllık yorumu...

Ocak ayına enerjiniz yüksek başlıyorsunuz. Kendinize bakıyorsunuz. Yeni yıla yeni bir imajla girebilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir zaman dilimindesiniz. 6 Ocak Oğlak’taki parçalı Güneş tutulması iletişim trafiğinizin yoğun olduğu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yoğunluk kariyerinizde yeni sayfalar açmanıza destek olabilir. Kardeşinizle ilgili de yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz yeni bir eğitime başlamak için harekete geçebilir. 13 Ocak tarihinde Jüpiter’in Neptün ile açısı aşk hayatınızda beklentinizi fazla tuttuğunuzda hayal kırıklıkları yaşayabileceğinizi gösteriyor. Herkes sizin kadar tutkulu sevmeyebilir. Hak ettikleri kadar değer vermelisiniz. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar ailenizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile bağlarınızın güçleneceği bir dönemde olacaksınız. Ev değişikliği düşünüyorsanız hayalinizdeki evi bulabilirsiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasında kariyer hayatınızda sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Her şey üst üste gelebilir ve sizin verdiğiniz ani tepki haklıyken haksız duruma düşürebilir. 24 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat’a kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz.

Şubat ayına başladığınızda maddi konularınıza odaklanıyorsunuz. Gelirinizi arttırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart’a kadar iletişim halinde olduğunuz kişiler vasıtasıyla yakaladığınız fırsatlar hayatınızın dönüm noktası olabilir. Satış, pazarlama, iletişim sektörlerindeyseniz insan ilişkilerindeki yetenekleriniz sayesinde kariyerinizde parlayacağınız bir döneme girebilirsiniz. Eğitimine devam edenler de disiplinli çalışmalarının karşılığını alacaklardır. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Ailecek sevineceğiniz bir durum oluşabilir. Beklediğiniz hayırlı haberleri alabilirsiniz. 10 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan’a kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Size duygularını belli edeceği romantik anlara tanıklık edebilirsiniz. Tabii ki Mart ayındaki retro başlamadan ve bittikten sonra bunu daha iyi hissedeceksiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir durumla ilgili de haber alabilirsiniz. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart’a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda hem aşk dolu hem de tutkulu bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle birbirinize daha fazla bağlanabilirsiniz. Bu tutku bazen kıskançlığa dönüştüğünde ufak tartışmalar yaşanabilir. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart’a kadar aşk hayatınızda kendinize güveniniz artıyor. Karşı taraftan sevginize karşılık gördükçe sizin de yüzünüz gülmeye başlıyor. Çocuğunuza destek olmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz. 19 Şubat’ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Bulunduğunuz topluluk içerisinde insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum eleştiriler almanıza sebep olabilir. Dostlarınıza karşı da agresif olabilirsiniz. Tepkilerinizin dozajına dikkat etmelisiniz.

Mart ayına tempolu bir gündemle başlıyorsunuz. İş hayatınızda ara sıra mola vermeyi ihmal etmeyin. Entelektüel tarafınızın da ağır bastığı bir aydasınız. Kültürel ve eğitsel aktivitelere katılabilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart’a kadar ailenizi ilgilendiren bir durum söz konusuysa mutlu olacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul yatırım planınız varsa bu dönem sonuçlandırabilirsiniz. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası aşk hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar olabilir. Partnerinizle anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Sizden bir şeyler sakladığını düşünebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili alacağınız bir haber yanıltıcı olabilir. Retrodan sonra gerçekler netleşebilir. 6 Mart’ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay retronun etkilediği aşk hayatınızda en azından negatif alabileceğiniz etkileri azaltıyor. Belki karşı taraftan emin olmadan ilişkiye başlayıp bir şans vermek isteyebilirsiniz. Genel olarak hayatınızın her konusunda şansınızın açık olduğu bir günde olacaksınız. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca ilişki ve evlilik hayatınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Artık evlenmem diyenler aniden kendini evlilik hazırlıkları içinde bulabilir. Eşinden ayrılmak isteyen ama buna cesareti olmayan kim varsa da bu 7 sene içinde tamamen yeni bir hayata başlıyor olacak. Ortak iş açmış olanlar ise 7 sene içinde hem sektöründe hem de gelirinde değişiklikler yaşayabilir. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar sağlığınızda güçlü bir dönem sizleri bekliyor. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. İş ortamınızda yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. 21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda riskli işlerden sakınmalısınız. Psikolojik olarak depresif hissedebilirsiniz. 26 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar yalnızsanız yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Hem de hiç beklemediğiniz anda aklınızda olmayan biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkinizde sorun varsa bu dönem sevginizin ağır bastığını düşünüp devam kararı alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. 28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar maddi konularınıza enerjinizi harcayacaksınız. Kredi başvurusu veya borçlarınızı yapılandırma gibi durumlara vakit ayırabilirsiniz. Sağlık sorununuz varsa ameliyat kararı alınabilir.

Nisan ayının başında daha çok ailenize vakit ayırabilirsiniz. Beraber bir plan yapabilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay sağlığınızla ilgili yeni bir tedavi seçeneği sunabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar için şifa bulacağı bir gün olabilir. Çalıştığınız ortamda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Depresif ruh halinizi mutlu bir psikolojiye bırakıyorsunuz. Olumlu haberler alabilirsiniz. 10 Nisan’da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos’a kadar şansızın açık olduğu maddi konularda biraz duraklama sürecine girebilirsiniz. Yine kazancınız bol olacak ama beklediğiniz paralar gecikerek elinize ulaşabilir. 17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar işinizle alakalı bir haber alabilirsiniz. Tahlil veya test sonucu da bu dönem elinize ulaşabilir. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Maddi konularda gergin anlar yaşayabilirsiniz. İnternet üzerinden işlem yaparken dikkatli olun. Maddi değeri olan mücevher, elektronik alet gibi eşyalarınıza dikkat edin. 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar evlilik ve ilişki hayatınızda güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz. Partnerinizin size olan desteği zor anlarınızda en büyük yardımcınız olacaktır. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar iş hayatınızda başarılarınız sayesinde terfi alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifiyle de daha güzel bir gelir elde edebilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple güzel başarılara imza atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili beklentiniz varsa sonuçlar olumlu çıkabilir. 24 Nisan’da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar gerek iş gerek eğitim hayatınızda fazla hırslı yapınız bazen ters etki yapabilir. Dozunda ve kendinize zarar vermeyecek şekilde hırsınızı frenlemelisiniz. 30 Nisan’da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül’e kadar insan ilişkilerinde iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Daha içinize kapanık ve sessiz bir hale bürünebilirsiniz. Ruh haliniz gerçekleri görmenize engel olabilir. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda eskisinden daha çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz.

Mayıs ayına aşkla, tutkuyla başlıyorsunuz. Partnerinizle romantik birkaç gün geçirebilirsiniz. Çocuğunuza da vakit ayıracağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Daha fazla sevginizi görmeye ihtiyacı olabilir. 5 Mayıs’ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcına önderlik edebilir. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar eşinizi veya sevgilinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haberler alabilirsiniz. Birbirinizle daha fazla iletişim kurmaya ihtiyacınız olabilir. 15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar ilişkisi olanlar evlilik tekliflerine hazır olsun. Evliliğinde kriz yaşayanlar varsa son bir şans vermek için tekrardan partneriyle yoluna devam edebilir. 19 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay sizin bir hayli gergin olabileceğiniz bir gün olacak. Karşınızdakini kırabilirsiniz. O gün dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için uygun olmayabilir. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar borçlarınızı sıfırlayabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Maddi olarak güçlendiğinizi hissedeceksiniz. 21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar finansal yatırımlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haziran ayına başladığınızda enerjinizi partnerinize harcıyorsunuz. Birlikte planlar yapabilirsiniz. Uzun zamandır yalnız kalmadıysanız kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay ekonomik durumunuzu iyileştirecek yeni bir fırsat sunabilir. Yakınlarınız veya eşinizden maddi destek görebilirsiniz. 4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar akademik konularınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Seyahatlerinizde önceliğiniz kültürel odaklı olabilir. Astroloji, felsefe gibi evreni anlamaya yönelik konular ilginizi daha çok çekebilir. 9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar miras haberi alabilirsiniz. Bu konu uzun süredir varsa sizin lehinize sonuçlanabilir. Miras haricinde ekonomik durumunuzu geliştirecek yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayın oluşmasıyla o gün finansal işlemlerinizi internet üzerinden yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Kart veya hesap bilgileriniz başka ellere geçebilir. 21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar aşk hayatınızda biraz depresif ve önünüzü göremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusallığınız hat safhada olabilir. Bazen sizde bu kadar hassas olmanıza şaşırabilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararı olumlu çıkabilir. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz.

Temmuz ayına maddi gelirlerinize ve giderlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos’a kadar kariyer hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Savaşmanız gereken konular olsa da hırslı yapınız sayesinde diğerlerine oranla işinizde bir adım öne çıkacaksınız. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması hayata bakış açınızı değiştirmeniz için sizi harekete geçiriyor olacak. Her olayın ya da kişinin olumsuz taraflarına odaklanmaktansa, pozitif yönlerini görerek daha mutlu olmayı başaracaksınız. Bazılarınız yüksek öğrenimle ilgili yeni başlangıçlar yapabilir. Yurt dışına veya yurt içinde başka bir şehirde hayatınıza devam etmek için kararlar alabilirsiniz. 3 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar seyahatleriniz gündemde olabilir. Paranızı bu dönem gezmeye ve yeni yerler keşfetmeye ayırabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda kariyer hayatınızda yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinize dair karamsar olabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir yön vermek hedeflerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bunu eyleme dökmek için retronun sona ermesini beklemek iyi olacaktır. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulmasında elektronik aletlerinize dikkat edin. Her şeyi yedeklediğinize emin olun. Yanlış anlaşılmalar sonucu gergin bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşinize, akrabalarınıza karşı gerçekçi olmak isterken kalp kırabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konularda stresli bir süreçten geçebilirsiniz. 19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Seyahatlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda terslikler olabilir. Teslim edeceğiniz şeyler varsa son güne bırakmayın. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol edin. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar kariyer basamaklarını teker teker çıktığınız başarılı olacağınız bir döneme başlıyorsunuz. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos’a kadar yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Maddi getirisi daha fazla olan teklifler kapınızı çalabilir.

Ağustos’a geldiğimizde 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Geleceğinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Kariyerinizde de yeni sayfalar açabilirsiniz. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Gelirinizde artışlar yaşayacağınız şanslı günleriniz geri geliyor.11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar ilişkinizde ve evliliğinizde kendinizi değiştirmeye cesaretiniz yokmuş gibi düşünebilirsiniz. Retroda biraz daha ağır ilerler. Bazı kararsızlıklar yaşamanız doğaldır. 15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aile içinde agresif durumlar yaşayabilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat edin. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir dönemde olacaksınız. Vakıflar, yardım kuruluşları için gönüllü olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz. 21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar bulunduğunuz çevrede parlayabilirsiniz. Yaptığınız işlerde takdir görebilir, ün kazanabilirsiniz. Şansınız bu dönemde çok açık olacak. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar hangi alanda enerjinizi harcıyorsanız gücünüzü kanıtlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar dostlarınızın sizin görüşlerinize ihtiyacı olabilir. Bu dönem onlara destek olmanız gerekebilir. 30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Şansınızın açık olduğu bir dönemde yeni yapmak istediğiniz ne varsa bu yeniay size destek verecektir.

Eylül ayına geldiğinizde sağlığınıza önem vermeniz gerekebilir. Geçmişte olan bir rahatsızlığınız nüks edebilir. Sizin de daha önce üstüne düşmediğiniz bu durum tekrardan gündeme gelebilir. Duygusal hayatınızda geçmişi hatırlamak bazen sizi gereksiz yere depresif hissettirebilir. 14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden aynı ilgiyi görememek yaralayabilir. Çocuğunuzla da aranızda iletişim kopukluğu olabilir. 14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar ruhunuza iyi gelecek şeylere vakit ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsiniz. Rüyalarınız haberci olabilir. 14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar sağlıkla ilgili konularınızda şifa bulabilirsiniz. Ayrıca eski eşinizden veya sevgilinizden haber alabilirsiniz. 18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Daha dışa dönük olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Eski enerjiniz yerine geliyor. Yavaş ilerleyen işlerinizde sorunlar çözülüyor. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. 28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da eskiyi kapatıp tamamen silmeniz için sizi destekliyor olacak. Bu enerjiyle beraber artık yeni temiz bir sayfa sizleri bekliyor olacak.

Ekim ayına enerjiniz yüksek, kendine güveniniz tam olarak giriş yapıyorsunuz. 3 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık’a kadar kendinize yönelik eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu bir hobi de olabilir bir dil kursu gibi eğitime yönelik bir şey de olabilir. Kendinizi keşfetme sürecinde olacaksınız. 3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. 4 Ekim’de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar sessiz ve geri planda kaldığınız her konu için artık harekete geçiyorsunuz. Haksızlık yaşadığınız noktalarda sesinizi yükseltebilirsiniz. 8 Ekim’de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar girdiğiniz ortamlarda insanlar gözünü sizden ayıramayabilir. Çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Saçınızda, stilinizde değişiklik yapabilirsiniz. Estetik için ay sonuna kadar uygun bir zaman dilimidir. İstediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. 14 Ekim’de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir günde olacaksınız. Ufak belirtileri önemsemelisiniz. Ofis ortamında stresli anlar yaşanabilir. Sinirleriniz gerginken tepki vermeyin. 23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Sizlerin de doğum günlerinizi kutlamaya başladığı bir dönem geliyor. 22 Kasım’a kadar Güneş ile birlikte güçleniyorsunuz. Mutlusunuz, hayatınızda istediğiniz gelişmeler bir bir yaşanabilir. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. 28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay size arkanıza bakmadan geleceğe yürümeniz için destek veriyor olacak. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar bu etkiyi sizler daha çok hissedebilirsiniz. Belli konularda işleriniz yavaş ilerleyebilir. İnsanlarla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek durumda olabilirsiniz. Hayatınızın her konusunda dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir süreçte olacaksınız.

Kasım ayına maddi durumunuza önem vererek başlıyorsunuz. Gelirinizi arttırmaya yönelik fırsatlar yaratabilirsiniz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar maaşınızda, priminizde beklediğinizden fazla artış olabilir. Ayın ilerleyen kısımlarında aileniz, eviniz ön plana çıkabilir. Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Kasım’da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Sevgilinize veya eşinize karşı agresif tavırlar içerisinde olabilirsiniz. 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye kadar partnerinize karşı daha tutkulu olacağınız bir dönemde olabilirsiniz Enerjinizi daha çok kendinize harcayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar maddiyatınız güçlenmeye başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. İnsan ilişkilerine dayalı bir meslek grubundaysanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Yeni bir yatırım yapmanız için size yol gösterebilir. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Aşk hayatınızda olaylara daha gerçekçi bakacaksınız.

Aralık ayına ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020’ye kadar eğitim konularında şansınız açılıyor olacak. İletişime dayalı sektörlerde çalışanlar için bir sene boyunca güzel bir şans sizlerle olacak. Hangi sektör olursa olsun yeni tanışacağınız kişilerden güzel destekler görebilirsiniz. Kardeşinizle ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 9 Aralık’ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık’a kadar finansal durumunuzla ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Elektronik ortamda yapacağınız para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz yerlere bilgilerinizi vermeyin. 20 Aralık’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020’ye kadar aile yaşantınızda güzellikler yaşayabilirsiniz. Aileye yeni biri katılabilir. Yeni bir ev alabilirsiniz. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar iletişim yeteneğiniz sayesinde kendiniz için yararlı yeni iş girişimleri yaratabilirsiniz. Kardeşinizin desteğinize ihtiyacı olabilir. 29 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Daha fazla öğrenmek, daha fazla okumak isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları