loading
close
SON DAKİKALAR

Akşener'den Mansur Yavaş'a destek açıklaması: Yok öyle yağma, arkasında biz varız

Akşener'den Mansur Yavaş'a destek açıklaması: Yok öyle yağma, arkasında biz varız
Tarih: 01.12.2021 - 10:45
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ekonomi konusunda sert sözlerle eleştiren Akşener, “Dünyada, düz dünya teorisini bile ciddiye alıp tartışan var ama Sayın Erdoğan’ın ekonomi tezini tartışan bir kişi bile yok. Maalesef bu cahillik, koca bir ülkeyi bu teze mahkum etmeye devam ediyor” dedi.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bu arkadaş hala televizyonlara çıkıp 'Faiz sebep, enflasyon neticedir' demeye devam ediyor. O cahilce konuştukça dolar zıplıyor, enflasyon artıyor. Olan her zamanki gibi milletimize oluyor. İnsanlarımız fakirleşiyor, gençlerimiz işsiz kalıyor. Bir arkadaşımız bu cahilliği anlatmak için 'Şemsiye sebep, yağmur neticedir' diyor. Şemsiyeyi açarsan yağmur yağar, şemsiyeyi kaparsan yağmur durur. İşte size Erdoğan'ın olağanüstü mantık örgüsü. Bu tezi savunan ciddi bir makale bile yoktur. Bu tezin yanlış olduğunu anlatan bir makale de yok. Öyle bir cahillikle karşı karşıyayız ki bilimsel olarak incelemeye bile gerek duymamışlar. Buna rağmen maalesef bu cahillik koca bir ülkeyi bu teze mahkum etmeye devam ediyor. Gerçekten ibretlik.”

“DÜNYADA PARASI DEĞER KAYBEDERKEN ZENGİNLEŞEN ÜLKE YOKTUR”

“Dünyada parası değer kaybederken milleti zenginleşen hiçbir ülke yoktur. Sayın Erdoğan, bir zamanlar 'Para tıpkı bayrak gibi, milli marş gibi bir ülkenin itibarını, bağımsızlığını simgeler' diyordun. Nereden nereye... Dün bunları söylerken, bugün memleketi düşürdüğün duruma bak. Bugün paramızın değerini düşürerek gönlerdeki bayrağımıza el attınız. Bugün paramızın değerini düşürerek itibarımızı lekelediniz, bağımsızlığımızı tehlikeye atıyorsunuz. Bu sorumsuzluğun neticesinde 'Teslim olmayız' dediğin güçler bugün Ordu'da Giresun'da çiftçimizin fındık bahçelerini satın alıyor.”

“PARALEL BİR EVRENE HAPSOLDULAR”

"İktidardakilerin başımıza bela ettiği bu ucube sistemin zararlarını hep birlikte yaşıyoruz. Bu zararın sorumluları yaşadıklarımı görmüyor, gerçeklerimizi duymuyor. Çünkü sarayın oluşturduğu paralel bir evrene hapsoldular. Sefaya dalıp, milletten koptular."

BAHÇELİ’YE MANSUR YAVAŞ YANITI

“Yok öyle yağma Sayın Bahçeli, Mansur Yavaş’ın arkasında biz varız, Ankaralılar var. Yalana talana ses çıkarmayacaksınız. Sonra tek derdi Ankara’ya hizmet olan belediye başkanını tehdit edeceksiniz.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları