loading
close
SON DAKİKALAR

Akşener'den 'Ümit Özdağ' açıklaması

Akşener'den 'Ümit Özdağ' açıklaması
Tarih: 14.01.2021 - 15:13
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ihracının mahkeme kararıyla iptal edilmesine ilişkin "Yargı ile işi olan bütün vatandaşlar için de bu konu inşallah örnek olur bu hızlı karar verme işlemi" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Akşener, Ümit Özdağ'ın ihraç kararının mahkeme tarafından iptal edilmesine ilişkin soruyu şöyle yanıtladı:
"Anlaşılıyor ki partimizin sistemi içerisinde yargı çok hızlı çalıştı bu çok manidar. Yargı ile işi olan bütün vatandaşlar için de bu konu inşallah örnek olur bu hızlı karar verme işlemi. Hatırlarsınız sayın Bahçeli'nin hızlı yargılama, uzun tutuklulukların doğru olmadığına dair beyanatı olmuştu. Demek ki Yargı Sayın Bahçeli’nin ortaya koyduğu tavrı doğru bulmuş, ben de kendisine katıldığımı söylemiştim. Bu arada çok uzun süre dava açılmış ifadesi alınmamış başta ben olmak üzere insanlar var. 5 yıldır bir davam var sürüyor. Darısı onun başına. İl Başkanımızın kendi kendine bir müracaatı var. Orada da demek ki yargı hızlı çalışabiliyormuş. O soruşturmanın da çok hızlı olabileceğine dair bir örnek bu. Çok ilginç geldi bize, inşallah bütün yargılamalarda aynısı olur.

('Süreç tekrarlanır mı?' sorusu) Onu bilemem. Burada aşı soruldu ama onun dışında siyasi partilerin iç bünyesindeki hiçbir konuda soru soran esnaf olmadı. FETÖ'cü, hain, darbeci, en son sözde mesleesi üzerine de bir soru soran olmadı. Biz kendi iç meselelerle vatandaşımızın meselelerini örtmeyeceğiz. Su yolunu bulur."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları