loading
close
SON DAKİKALAR

Aldırmaz'a teşekkür

Aldırmaz'a teşekkür
Tarih: 12.02.2012 - 20:10
Kategori: Yerel

Fatih Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin, Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ’nin örnek ve tekniğine uygun çalışması nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın kordinasyonu sayesinde uyumlu çalışma yapıldığını, bunun da başarıyı getirdiğini söyleyen Fatih Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin, “Daha önceleri ASKİ’nin kanalizasyon veya içme suyu şebekesi çalışmalarından sonra, kırılan asfaltı ilçe belediyeleri onarmaya çalışıyordu. Ancak, asfalt onarımı tekniğine uygun yapılmadığı için yollarımız bozuluyordu” dedi.

ASKİ’nin örnek çalışması sonucu onarılan asfaltın bozulmadığının altını çizen Muhtar Adem Çetin, “ASKİ’nin çalışmalarından son derece memnunuz. Çok titiz ve tekniğine uygun iş yapıyorlar. Bu nedenle kendilerine özellikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

   ASKİ’nin çalışmalarını da denetleyen Fatih Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin, “Araç-gereç ve makina parkını güçlendiren ASKİ, asfalt kesme makinası ile yolun tamamına zarar vermiyor. Kesilen bölgeye yağmur suyu girmeyecek şekilde şerbet dökülüyor. Daha sonra asfaltı seriliyor. Böylece onarılan yol eskisinden daha sağlıklı hale geliyor” dedi.

   Tüm bu çalışmaları koordine eden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a özellikle mahalle halkı adına teşekkür ettiğini anlatan Adem Çetin, “Diğer muhtar arkadaşlarım gibi ben de Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ’nin hizmetlerinden çok memnum. Aldığımız hizmetleri Sayın Zihni Aldırmaz’ın çalışkanlığına ve yönetim anlayışına borçluyuz” şeklinde konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları