loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Babacan; Kapanma destek paketiyle beraber olmalı ve etkin bir aşılanma programıyla beraber kapanma anlamlıdır

Ali Babacan; Kapanma destek paketiyle beraber olmalı ve etkin bir aşılanma programıyla beraber kapanma anlamlıdır
Tarih: 27.04.2021 - 05:16
Kategori: Siyaset

DEVA Partisi Genel Başkanı Ekonomist Ali Babacan tam kapanma açıklaması sonrası videolu mesajında; 'Acilen bir destek paketinin açıklanmasını ve aşılamanın hızlandırılmasını bekliyoruz' dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ekonomist Ali Babacan tam kapanma açıklaması sonrası videolu mesajında; 'Acilen bir destek paketinin açıklanmasını ve aşılamanın hızlandırılmasını bekliyoruz.

Genel merkez başkanlık kurulu toplantımızın ortasında bugünkü kapanma kararlarını duyduk. Biz zaten DEVA Partisi olarak en az 2 haftalık kapanmanın gerekli olduğunu söylüyorduk. Bu Türkiye için gereklidir, ülkemiz için gereklidir.

Ancak, kapanmayla beraber vatandaşlarımıza bir destek paketi de açıklanması gerekiyordu. Bütün dünya bunu böyle yönetiyor. Kapanıyor ama aynı zamanda vatandaşına doğrudan destek veriyor. Küçük işletmeler, esnaf, gündelikle geçinenler, yevmiyeyle geçinenler, günlük kazanıp günlük harcayanlar, bütün bu vatandaşlarımız 3 hafta boyunca mağdur kaldılar. Biz hükümetten acilen bir destek paketi açıklanmasını bekliyoruz şu anda.

Kapanma ancak destek paketiyle beraber olmalıdır ve tabii ki etkin bir aşılanma programıyla beraber kapanma anlamlıdır" dedi.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları