loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan son yolculuğuna uğurlandı

Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 10.12.2023 - 15:09
Kategori: Gündem

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan’ın naaşı Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan, Hacı Bayram Veli Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Ali Babacan Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı;

Babamı kaybetmenin üzerinden bir ay geçmişken dün sevgili annem Güner Babacan'ı da kaybettim.

Bu büyük acımızda bizi yalnız bırakmayarak cenazeye ve taziyeye gelen, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla taziyelerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin.

Annem yardımseverliğiyle, sevgisiyle, şefkatiyle tüm ailemizin hem aklıydı hem kalbiydi. Rabbim mekânını cennet eylesin.

Siyaset ve iş çevrelerinden pek çok isim törendeydi

Hacı Bayram Veli Camisi’ndeki cenaze törenine önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, eski Millî Savunma Bakanı Fikri Işık, eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Feridun Bilgin, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve birçok siyasi partiden eski milletvekilleri ile siyasi parti yöneticileri katıldı. 

Babacan ailesini bu acı günlerinde DEVA Partilimilletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları da yalnız bırakmadı.

Güner Babacan hakkında

1945’te Çorum’da doğdu. İlk, orta ve liseyi Ankara’da okudu. Ankara’nın eski Koyunpazarıesnafından Bahattin Ebil’in ve Ayşe Ebil’in kızıdır. Ömrünü ailesine, çocuklarına ve hayır işlerine adayan Güner Babacan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları