loading
close
SON DAKİKALAR

Alişan'dan büyük itiraf!

Alişan'dan büyük itiraf!
Tarih: 12.02.2012 - 09:30
Kategori: Magazin

"Çok kez şahit oldum! En büyük sanatçıdan küçük sanatçısına kadar herkes birbirine..."

Çağla Şikel ile programları bittikten sonra tek başına yoluna devam eden Alişan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Alişan, sanat camiasını birbirine karıştıracak sözler söyledi. İşte sanatçıların birbirine büyü yaptığını ifade eden Alişan'dan bomba sözler...

Sevgilisi Seda ile ailesini henüz tanıştırmadığını söylerken, “Sevgilim Seda ile 2 aydır beraberiz. Daha annemle, ailemle tanıştırmadım. Çok erken. Her şey yolunda giderse tabii ki tanıştırırım. Ama şimdi zamanı değil" şeklinde konuştu.

Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programına konuk olan Alişan, sözlerine şöyle devam etti, "Nihat Doğan beni askerde ziyaret etti ve bana kebap getirdi. Bunu hiç unutamam. Hayatım boyunca da unutmayacağım. O yüzden Nihat’ın benim hayatımda önemli bir yeri vardır. Mahsun abi bana sürekli stand-up’çı gibi taklit yaptırıyordu. Ve ben hep onu taklit ettim. Bunu, “Var Ya” şarkımın patlamasından sonra bıraktım. Benim hayatımı değiştiren başka bir proje ise “Aynalı Tahir” dizisidir. O diziden sonra uvertür şarkıcı olmaktan kurtuldum"

"Sanat camiamızda bu işleri yapan çok insan var" diyerek sözlerine başlayan Alişan şunları da ekledi, "En büyük sanatçıdan küçük sanatçısına kadar herkes birbirine büyü yaptırıyor. Sanatçılar birbirine büyü yaptırıyor. Buna çok kez şahit oldum. Ocak ayından sonra TV programı yapacağım. Ben niye bahtsızım bilmiyorum. Yaptığım bir şey döndürülüp dolaştırılıp bana geliyor. Ben Çağla ile çalışmayacağım dedim, tehdit ediyor dediler. Twiter mesajını attım ama canımı acıtan varsa ben de onun canını acıtırım dedim.. Boş boş konuşuyor lafı beni üzdü. Konuşursam doğru konuşurum. Ve bu doğrular kimsenin hoşuna gitmez. Ve bir daha para için Çağla ile bir araya gelmem."

Alişan, Hakkı Yalçın ve Ceyhun Çelik’in “Melekler İmza Topluyor” şarkısı için daha önce Mustafa Sandal’la görüştüklerini ve bu şarkının Mustafa Sandal’a gideceğini açıkladı… 

Mustafa Sandal’ın şarkıyı çok sevdiğini ona uygun bir alt yapıyla yapıldığı sonra onların koptuğunu ve şarkı “Bana kısmet oldu iyi ki de oldu” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları