loading
close
SON DAKİKALAR

Alman şirket tarafından geliştirilen pazarlama ağı Marmaris'te tanıtılacak

Alman şirket tarafından geliştirilen pazarlama ağı Marmaris'te tanıtılacak
Tarih: 28.09.2017 - 17:13
Kategori: Yerel

Seyahat teknolojileri geliştiren bir firma tarafından hazırlanan 'Connected Destination' adlı gerçek zamanlı satış platformu bir tanıtım toplantısıyla tanıtılacak.

Seyahat teknolojileri geliştiren bir firma tarafından hazırlanan "Connected Destination" adlı gerçek zamanlı satış platformu bir tanıtım toplantısıyla tanıtılacak. Konaklama tesisleri temsilcilerinin davetli olduğu toplantı 29 Eylül Cuma günü Armutalan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Almanya merkezli Traffics isimli seyahat teknolojileri firması tarafından hazırlanan ve bölgemiz ile başta konaklama tesisleri olmak üzere turizm sektöründe yer alan diğer işletmeleri de global çapta aktif olarak pazarlamayı hedefleyen “Connected Destination” başlıklı gerçek zamanlı satış platformunun tanıtımı 29 Eylül Cuma günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi Tarık Akan Salonu’nda yapılacak.
Bölgemizin turistik değerlerinin ve özellikle konaklama işletmelerimizin birlikte tanıtılarak güçlü bir şekilde pazarlanmasında yenilikçi bir çözüm sunmayı hedefleyen bu platform seyahat acentelerine, tur operatörlerine, online satış yapan ağlara bölgedeki serbest yatak durumunu, tatil aktivitelerini, güncel bilgileri gerçek zamanlı olarak iletme görevini de yerine getiriyor.

Bölgenin dijital kanallar aracılığıyla tanıtımına ve tesislerin uluslararası platformlarda bilinirliğinin artmasına olanak sağlayacak toplantıya Marmaris’teki tüm konaklama tesisleri davetli.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları