loading
close
SON DAKİKALAR

Almeida gole hasret kaldı

Almeida gole hasret kaldı
Tarih: 12.02.2012 - 04:00
Kategori: Spor

Beşiktaş'ın Portekizli forvet oyuncusu Hugo Almeida, son haftalarda adeta golü unuttu

Siyah-beyazlı formayla son golünü Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinde atan Almeida, bu karşılaşmanın ardından uzun süreli suskunluğa girdi.

Almeida, Fenerbahçe karşısında yaşadığı gol sevincin ardından, 6 maçtır gol atma başarısı gösteremedi. Siyah-beyazlı takımın 27 Ekim’de Fenerbahçe ile yaptığı derbi karşılaşmasında sonradan oyuna giren ve 72. dakikada gol atan yıldız oyuncu, son gol sevincini bu şekilde yaşamış oldu.

Portekizli yıldız, bu gol sevincinin ardından takımının yaptığı 6 resmi maçta gol noktalarında etkisiz kaldı. 

Beşiktaş’ın forveti, son haftalardaki kötü görüntüsünün aksine sezona müthiş bir başlangıç yapmıştı. Takımının UEFA Avrupa Ligi ön elemede Rusya’nın Alania takımıyla yaptığı maçta sezonun ilk gol sevincini yaşayan Almeida, sezon başındaki ilk 4 resmi maçta 4 gol atarak taraftarlarına büyük sevinç yaşatmıştı.

Ancak, Portekizli futbolcu, siyah-beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımıyla yaptığı karşılaşmada sakatlanınca, sahalardan uzun süre uzak kaldı.

Sakatlığının geçmesinin ardından Fenerbahçe derbisinde 62. oyuna dahil olan Almeida, 72. dakikada da golünü atarak sezon başındaki görüntüsünü hatırlatmasına rağmen sonraki karşılaşmalarda etkisiz görüntüsüyle sakatlığının etkilerini üstünden atamadığını gösterdi.

Portekizli oyuncu, sakatlığının hemen ardından oynadığı ilk maçta gol atmasına rağmen, derbi mücadelesinin ardından sonraki karşılaşmalarda kötü performansıyla golden noktalarından uzak kaldı. 

Portekizli oyuncu, derbi mücadelesinde 72. dakikada attığı golün ardından adeta golü unuttu. Tecrübeli oyuncu, 453 dakikadır gol atamayarak camiayı hayal kırıklığına uğrattı.

Ligde Sivasspor maçında 80 dakika sahada kalan Almeida, Gençlerbirliği karşısında 34, Galatasaray mücadelesinde 90 ve Trabzonspor deplasmanında da 72 dakika oynadı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Dinamo Kiev ile oynanan maçta 87 dakika oynayan siyah-beyazlı oyuncu, Maccabi Tel Aviv karşısında ise 90 dakika şans bulmasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi. 

Son olarak UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu’nda Maccabi Tel Aviv karşısında 90 dakika oynayan Almeida, bu karşılaşmada kaçırdığı gollerle büyük eleştiri aldı.

Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıda arzuladığı pozisyonları bulamayan Portekizli oyuncu, ikinci yarının son dakikalarında skor 2-2 berabere olduğu sırada çok önemli pozisyonlar yakaladı. Almeida, altıpasta yakaladığı önemli pozisyonları kafayla dışarı attı ve takımını rahatlatacak gole ulaşamadı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları