loading
close
Dolar: TL
Euro: TL
Sterlin: TL
SON DAKİKALAR

'Altın Kelebek' ödülüne tepki: Pabucum daha değerli

'Altın Kelebek' ödülüne tepki: Pabucum daha değerli
Tarih: 14.11.2016 - 12:58
Kategori: Magazin

Diriliş Ertuğrul ekibi sahnede süre verilmemesi üzerine Cavit Çetin Güner yapılan bu çifte standartı sosyal medyadan paylaştığı sözlerle duyurdu...

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi bu akşam düzenlenen ’43. Pantane Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En iyi Dizi’ ödülünü Yeşilçam’ın en önemli isimlerinden Türker İnanoğlu’nun elinden aldı.

Ödülü, ekip adına dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ kabul etti.

Bozdağ ve ekip konuşma yapmadan sahneden ayrıldı, gecenin sunucusu Okan Bayülgen ilerleyen dakikalarda bu durumdan ötürü özür diledi.

Dizide ‘Doğan Bey’ karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner, ödülü koyduğu fotoğrafı Instagram hesabından şu sözlerle paylaştı: “3 sezondur sadece kendi gününün değil, ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler. Mecburen diyorum çünkü cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapim, en iyi yönetim de bizim hakkımız ama onlardan değiliz ya, bugüne kadar vermediler. Bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler. Her çarşamba ratingde gösteriyoruz hak ettiğimiz değeri aslında. Anlayana… Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli şu an.”



SOSYAL MEDYADA TEPKİ


Diğer ödül alanların yaptığı konuşmalardan sonra Diriliş Ertuğrul dizisi ekibine süre verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dizisinin hayranları kısa sürede sosyal medyadan Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

Gazetevatan

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları