loading
close
SON DAKİKALAR

Altındağ'da 1 kişinin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin 76 gözaltı

Altındağ'da 1 kişinin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin 76 gözaltı
Tarih: 12.08.2021 - 15:04
Kategori: Gündem

Altındağ'da iki grup arasında çıkan ve 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın ölümüyle sonuçlanan olayın ardından başlayan gerginlik sürüyor. Ankara Emniyeti olaya ilişkin 76 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde çıkan kavgada bıçaklanan iki gençten birinin hayatını kaybetmesine ilişkin 76 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Olaya ilişkin emniyetten bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, ''Altındağ ilçesinde 10.08.2021 tarihinde meydana gelen üzücü olayın ardından vatandaşlarımızı provoke edip algı oluşturmak amacıyla sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları ve bölgedeki ızrar (birine zarar verme, birini zarara sokma.) olaylarına karıştırdıkları tespit edilen 76 kişi yakalanmıştır'' denildi.

Yakalananların 38'inin yağma, kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma/ticareti vb.diğer suçlardan kaydı bulunduğu da açıklamaya eklendi.

Ankara'da parkta çıkan kavgada Emirhan Yalçın'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yahya A'nın (26) ifadesi ortaya çıktı.

Emirhan'ı daha önce görmediğini söyleyen Yahya A'nın ifadesinde "Emirhan'la parkta aniden tartışmaya başladık. Sonra kavga edince parkta bulduğum bıçak ile Emirhan'a vurdum. Daha sonra panik yaparak kaçtım. Bu suçu işlediğim için çok pişmanım" dediği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları