loading
close
SON DAKİKALAR

Amauri için son atak

Amauri için son atak
Tarih: 12.02.2012 - 12:54
Kategori: Spor

Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek olan Trabzonspor, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala, Amauri'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı

Türkiye Kupası, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde çok zorlu bir maratona çıkacak olan Trabzonspor, forvet arayışlarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer, son olarak transfer listesine aldıkları Amauri’nin işini bitirmek için gaza bastı. Bu akşam kapanacak olan transfer sezonu öncesi, İtalyan ekibi Juventus ile görüşmelerini hızlandıran Trabzonspor yönetimi, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Amauri’yi kadrosuna katarak, sıkışan maç takviminde forvet oyuncularını dinlendirip, olası sakatlıklara karşı da önlemini almak istiyor. 31 yaşındaki Amauri geçtiğimiz sezon İtalya 1. Ligi’nde çıktığı 20 lig maçında, 7 kez rakip fileleri sarsmıştı. Ancak Amauri, Trabzonspor kadrosuna dahil olsa bile, Bordo-Mavililer’in, Avrupa’da mücadele edecek oyuncuların listesini, önceden UEFA’ya göndermiş olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk grup maçlarında forma giyemeyecek.

Yerli harekatı da kesintisiz sürüyor  

Öte yandan kadrosunda şu an 12 yabancısı bulunan Trabzonspor, yerli oyuncu transferi için de girişimlerini sürdürüyor. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in belirlediği isimleri takıma dahil etmek adına yoğun bir çaba sarfediyor. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte, başta Sezer Badur ve Murat Tosun olmak üzere, teknik heyetin gözünden düşen oyuncuların takasta kullanılması da söz konusu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları