Anadolu Ajansı'ndan Enver Aysever'e tazminat davası

Enver Aysever'in konuk olarak katıldığı televizyon programında Anadolu Ajansı'na ilişkin söylediği sözleri dolayısıyla manevi tazminat davası açıldı.
Mahkeme celbini Twitter hesabından paylaşan Aysever Anadolu Ajansı'nın Twitter hesabını etiketleyerek, "Bana dava açmışsınız size hakaret ettiğim gerekçesiyle..." ifadelerini kullandı.
Mahkeme celbine göre; Aysever'e, Halk TV'de katıldığı bir programda seçimlere ilişkin olarak sarf ettiği, "Senin de içinde bulunduğun benim de içinde bulunduğum, medya ortamına baktığımız zaman Türkiye'den gelen bilgilerin birleştirilmesi, yayına verilmesi sürecinde Anadolu Ajansı 'nın ne gibi tezgahlar kuracağını bile bilmiyoruz" sözleri nedeniyle dava açıldı.
Aysever'e "Anadolu Ajansı'nı karalama, aşağılama, hakaret etme amacıyla söz sarf etme" gerekçesiyle 5 bin liralık tazminat davası açıldı.
Bana dava açmışsınız @anadoluajansi Size hakaret ettiğim gerekçesiyle... pic.twitter.com/7VKFZLYWC6
— Enver Aysever (@enveraysevera) 11 Haziran 2018
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












