loading
close
SON DAKİKALAR

Andorra 0-2 Türkiye

Andorra 0-2 Türkiye
Tarih: 18.11.2019 - 12:10
Kategori: Spor

A Milli Takım Euro 2020 elemeleri H grubu son maçında Andorra'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti.

A Milli Futbol Takımımız H grubundaki son maçında Andorra ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Millilere son maçta 3 puanı getiren golleri 17 ve 21'inci dakikalarda Enes Ünal kaydetti. İşte maçtan dakikalar...
 
4' KRİTİK MÜDAHALE! Andorra'da Alexandre Martinez sağ kanattan ortasını yaptı fakat Merih Demiral rakibinden önce araya girerek tehlikeyi önledi. Yüzüne darbe alan Merih pozisyonun ardından ufak bir sakatlık geçirdi. 11' İLK NET FIRSAT! Orta sahada kazanılan serbest vuruşu Ozan Tufan hızlı kullandı ve savunma arkasına çok güzel bir pas yolladı. Ceza sahasına giren ve topla buluşan Enes Ünal sol çaprazdan sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top yakın direğin yanından dışarı gitti.
 
17' GOL! Ozan'ın pasıyla soldan ceza sahasına giren Ömer Bayram çaprazdan çok sert vurdu. Kale sahasına hareketlenen Enes Ünal kaleciden seken topu tek vuruşla tamamlayarak milli takımdaki ilk golünü kaydetti. 19' PENALTI! Hakan'ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Enes kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı işaret etti.

21' GOL! Penaltıda topun başına geçen Enes Ünal soğukkanlı bir vuruşla top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-0'a taşıdı.

Türkiye 10 maçta 23 puan aldı ve maç başına 2.3 puan ortalaması tutturarak katılma hakkı kazandığı turnuvaların eleme turlarındaki en iyi performansına imza attı. Grupta sadece 3 gol yiyen ay yıldızlılar aynı zamanda en az gol yediği dönemi yaşadı.

 
 
 
 

 

 
 

 

Kaynak : Sözcü/Skor

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları