loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde önerge tartışması

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde önerge tartışması
Tarih: 13.05.2019 - 14:12
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi mayıs ayı ilk toplantısı için Mansur Yavaş başkanlığında toplandı. Mansur Yavaş, ilk meclis toplantısında belediye şirketleri ile ilgili önergeyi kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle oylamaya sunmadı. AKP'li üyeler de öngergenin işleme alınmamasına tepki gösterdi...

Canlı yayımlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısı, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı. Toplantıda belediye şirketleri ile ilgili önergeyi kanuna aykırı olduğunu belirterek oylamaya sunmayan Mansur Yavaş önergeyi gündeme almadı. 

AKP Grup Başkanvekili Mümin Altunışık  "Burada yapmış olduğunuz şey suç, önergenin gündeme alınması gerekiyor. Gündem neticesinde burası hangi kararı verirse buna uygun hareket edilmesi gerekiyor" diyerek Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. 

Mansur Yavaş da AKP'li Grup Başkanvekili Altunışık'a  “Belediye Başkanı kanuna yasaya aykırı ve yetkisini ortadan kaldıracak önergeleri kabul etmez; ben bu önergeyi işleme koymuyorum. Gidip idari mahkemeye dava açacaksınız" sözleriyle karşılık verdi. 

  

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları