loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hazine ile mahsuplaştığı 6 arsayı satışa çıkarıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hazine ile mahsuplaştığı 6 arsayı satışa çıkarıyor
Tarih: 10.11.2021 - 17:55
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti hazineye ait olan ancak 2018 yılında yapılan mahsuplaşma sonrası satış yetkisi aldığı 6 adet arsa için ihaleye çıkıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetinde olan taşınmazları canlı yayında ihale yoluyla satışa çıkarıyor.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait 2 adet bina ve 1 adet arsanın hazine adına devredilmesi ve Bilkent Şehir Hastaneleri bağlantı yollarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasına karşılık hazine ile yapılan mahsuplaşma sonrası 6 adet arsanın satış yetkisini alan Büyükşehir Belediyesi bu arsaların satışını 11 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOPLAM MUHAMMEN BEDEL 69 MİLYON 825 BİN TL

Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, 11 Kasım’da saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda Çankaya’da 4, Yenimahalle’de 2 adet konut, sosyal ve kültürel tesis alanı ile kentsel servis alanından oluşan arsaları ihale yoluyla satacak.

Toplam 38 bin 067 metrekarelik arsaların muhammen bedeli 69 milyon 825 bin 807 TL olarak belirlenirken, arsaların satışına ilişkin ihale ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Büyükşehir Belediyesinin Milli Emlak ile yaptığı protokol kapsamında mahsuplaşma sonrasında 639 milyon TL alacağı bulunuyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları