loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi: Kamu malı bile bile çürütülüyor, ANKAPARK’ı geri verin!

Ankara Büyükşehir Belediyesi: Kamu malı bile bile çürütülüyor, ANKAPARK’ı geri verin!
Tarih: 27.04.2022 - 18:16
Kategori: Yerel

Ankapark’ın işletmesi Ankara Büyükşehir Belediyesinde değildir. 801 milyon dolarlık park hurdaya dönmekte, her gün hırsızlık vakaları yaşanmakta ve kamu zararı milyonlarca lira artmaktadır.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: KAMU MALI BİLE BİLE ÇÜRÜTÜLÜYOR, ANKAPARK’I GERİ VERİN

Konumu, boyutu ve finansmanı ile tüm uzmanların“yapılmamalı” diye açıklama yaptığı ancak bir kişinin kararı ile yapılan ANKAPARK’ın 801 milyon dolarlık maliyetini internet sitemizdeki “İsraf Sayfası” bölümünde kalem kalem yayınlamıştık.

Gelinen noktada, bazı kesimlerin gerçekleri bildikleri halde çamur siyasetinin kirli bir parçası olarak Ankara Büyükşehir Belediyesini “parka bakmamak” ile suçladıklarını görmekteyiz.

Zararı önceden bilinmesine rağmen ısrarla yapımı tamamlanan bu parkta –ne olursa olsun- kamu kaynakları harcanmıştır. Halkın delikli kuruşunun hesabını veren bir yönetim olarak, her ne kadar baştan aşağı kadük bir proje olsa da, kamu kaynakları harcanan hiçbir projeyi heba etmeyi istemiyoruz.

Ankapark’ın işletmesi Ankara Büyükşehir Belediyesinde değildir. 801 milyon dolarlık park hurdaya dönmekte, her gün hırsızlık vakaları yaşanmakta ve kamu zararı milyonlarca lira artmaktadır. Bugüne kadar yükümlülüklerini yerine getirmeyen ve resmen iflası açıklanan işletmeci Ankapark’ı Belediyemize devretmemektedir. Mahkemeler ise devir kararı almamaktadır. İşletmecinin Ankapark’tan tahliyesinin ele alındığı ve 28 Şubat 2022 tarihinde görülen davada tedbir kararı kaldırılmamış ve yine erteleme kararı alınmıştır. Yeni duruşma tarihi 15 Haziran 2022 olarak belirlenmiştir.

Hâl böyle iken; Ankapark göz göre göre çürütülmekte, kirli siyasi hesaplar nedeniyle heba edilmekte ve siyasi yalancıların pişkince açıklamalarına payanda aracı olarak kullanılmaktadır.

ANKAPARK’IN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TESLİM EDİLMEME SEBEBİ, KENDİ AYIPLARININ ORTAYA ÇIKMASINDAN KORKMALARIDIR.

MİLLETİMİZİN HUZURUNDA TEKRAR ÇAĞRI YAPIYORUZ: UCUZ SİYASİ HESAPLARLA ANKAPARK’I ÇÜRÜTMEYİN. ANKAPARK’I ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GERİ VERİN. HALKIN PARASINI HEBA ETMEYİN.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları