loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanal sergiyle evlere konuk oluyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanal sergiyle evlere konuk oluyor
Tarih: 02.01.2021 - 07:00
Kategori: Yerel

Koronavirüs salgını nedeniyle geçici süreyle kültür ve sanat etkinliklerine ara veren Büyükşehir Belediyesi, “Savaştan dostluğa uzananların hikayesi” konulu Ankara Rüzgarı Kültür Sanat ve Yaşamı Destekleme Derneği üyesi sanatçılarının eserlerinin yer aldığı sanal sergiyi, resmi internet sayfasınd...

Küresel olarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye’de de kültür ve sanatsal aktivitelerin ara verilmesine neden oldu.

Başkent’te de birçok kültür ve sanat etkinliği ertelenirken yeni yıl sürecini evlerinde geçirecek olan sanatseverlere yönelik hazırlanan “Sanal Sergi” Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

SANAL SERGİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İNTERNET SAYFASINDA

“Savaştan Dostluğa Uzananların Hikayesi” başlıklı Çanakkale Savaşını anlatan sanal sergi, Büyükşehir Belediyesinin internet adresinde sergilenmeye başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Ankara Rüzgarı Kültür Sanat ve Yaşamı Destekleme Derneği’nin iş birliğiyle hazırlanan sanal sergide 31 eser yer alıyor.

SANATIN EVRENSEL DİLİ ENGEL TANIMIYOR

Büyükşehir Belediyesi, elektronik ortama taşıdığı sergiyle bir yandan pandemi sürecinde insanların sanattan mahrum kalmamasını amaçlarken bir yandan da sanat ve sanatseverler arasında köprü vazifesi görüyor.

#evdekal ve #sanattakal sloganı ile hazırlanan Ankara Rüzgarı Kültür Sanat ve Yaşamı Destekleme Derneği’nin 82 üyesine ait eser, Ankara Büyükşehir Belediyesinin “https://www.ankara.bel.tr/etkinlikler/savastan-dostluga-uzananlarin-hikayesi-sanal-sergisi” internet adresinde etkinlikler bölümünde görülebilir.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları