loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'Hesabını vereceksin Mansur Yavaş' diyen AKP'li Mücahit Birinci'ye yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'Hesabını vereceksin Mansur Yavaş' diyen AKP'li Mücahit Birinci'ye yanıt
Tarih: 12.05.2021 - 13:00
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, AKP'li Mücahit Birinci'nin "Bunun hesabını vereceksin Mansur Yavaş" paylaşımına tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Belpa'nın düzenlediği 'iftarver' kampanyasına İsrail Büyükelçiliği de destek oldu. Belpa, destek için İsrail Büyükelçiliği'ne teşekkür etti.

AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci sosyal medya hesabından Başkan Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Birinci, "Bunun hesabını vereceksin Mansur Yavaş" paylaşımında bulundu.

Birinci'nin paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin'den yanıt geldi. Gültekin, Birinci'ye "Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza yapılan zulme ses çıkaramayıp, Ermenistan soykırımının kabul edilmesine tepki gösteremeyenler, bu mahcubiyetlerini tüm zaman dilimlerinde ve tüm mekanlarda zulmün karşısında olan Başkanımız üzerinden gideremez, tehdit edemezler" dedi.

Volkan Memduh Gültekin'in paylaşımları şöyle:
"Mücahit Bey, hangi sıfatla Ankara'nın millet iradesi ile seçilen belediye başkanını tehdit ediyorsunuz? Nasıl hesap kesiyorsunuz bir anlatın bakalım? Riyakar siyasetinizi kolunuza takın, sessizce arkanızı dönün ve uzaklaşın! Konu ile ilgili ABB'nin açıklaması açıktır.
13 gün önce elçilik çalışanlarının katıldığı iftar kampanyasından böyle bir siyasi çıkarım hevesinde bulunmak kirli siyasetin en kirli örneklerinden biri olarak tarihe not düşülmüştür. Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza yapılan zulme ses çıkaramayıp, Ermenistan soykırımının kabul edilmesine tepki gösteremeyenler, bu mahcubiyetlerini tüm zaman dilimlerinde ve tüm mekanlarda zulmün karşısında olan Başkanımız üzerinden gideremez, tehdit edemezler. Başkanımızın geçmişi de tavrı da nettir. Doğu Türkistan da, Mescidi Aksa da bizim onurumuzdur. Dünyanın neresinde zulme uğrayan bir topluluk varsa bizim yerimiz, onun yanıdır.
Mücahit Bey, Mavi Marmara olayının yaşandığı gece ben sabaha kadar Büyükelçiliğin önündeydim. Siz neredeydiniz? Sahi, 20 milyon dolar verilirse fikriniz değişir mi? O gün ses çıkardınız mı? Hesapsızca, riyasız şekilde mazlumların yanında oldunuz mu?
Mücahit Bey, aşağıdaki fotoğrafları da arkanızı dönüp giderken sıkılmayasınız diye albüm yapıp taşırsınız. Görelim bakalım bunlara tepki gösterebilecek misiniz? Ankara size hiç umduğunuz sonuçları vermez. İyi yolculuklar diliyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları