loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Büyükşehir'den Şeb-i Arûs haftasında tiyatro gösterisi

Ankara Büyükşehir'den Şeb-i Arûs haftasında tiyatro gösterisi
Tarih: 21.12.2021 - 12:39
Kategori: Kültür & Sanat

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Lokalleri üyelerinden oluşan tiyatro ekibi, Şeb-i Arûs haftasında “Ne Olursan Ol Gel” adlı oyunla Başkentli tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Şeb-i Arûs haftası boyunca düzenlediği anma programlarıyla Hz. Mevlana’yı 748. vuslat yıl dönümünde anmaya devam ediyor.

 Büyükşehir Belediyesi Kadın Lokalleri üyelerinden oluşan tiyatro ekibi, “Ne Olursan Ol Gel” adlı oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

BAŞKENTLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

    Şeb-i Arûs haftasında Hz. Mevlana'yı anmak amacıyla sahnelenen tiyatro gösterisinde Mevlana Celaleddin Rumi’nin hayatından kesitler şiirlerle anlatıldı.

   Gençlik Parkı Necip Fazıl Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunu izleyen Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar, “Her lokalimiz bu tür faaliyetler üretmeli. Büyük küçük hiç fark etmez. 2022’de mutlaka daha fazla ve kaliteli, sizlerin de keyif alacağınız güzel faaliyetleri hep birlikte yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı “Şeb-i Arûs” haftası kapsamında sergilenen tiyatro oyununa Başkentliler de yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları