loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'dan Taziye mesajı

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'dan Taziye mesajı
Tarih: 14.03.2016 - 15:05
Kategori: Gündem

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Ankara Kızılay'da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle valilik internet sitesinden bir Taziye mesajı yayımladı...

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Ankara Kızılay'da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle valilik internet sitesinden bir Taziye mesajı yayımladı...

Yapılan açıklamada;

13 Mart Pazar günü Ankara’da sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.

Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.

Birlik ve beraberliğimizin, halkımızın huzur ve güveninin hedef alındığı bu menfur saldırılar hiç şüphesiz güvenlik güçlerimizin terörle mücadele azmini ve kararlılığını daha da güçlendirecektir. Bu saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, birbirimizle daha iyi kenetlenmek terörün ulaşmak istediği hedefleri de boşa çıkaracaktır.

Bu vesileyle bir kez daha hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum.

Mehmet Kılıçlar
Ankara Valisi


Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Kimdir?

1965 yılında Tokat’ta doğdu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

1985 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Sarıkaya (Yozgat) ve Haymana’da (Ankara) Kaymakam Vekilliği, Yağlıdere (Giresun) ve Kovancılar (Elazığ) Kaymakamlığı; İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği, Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığında İçişleri Bakanlığı Temsilciliği ve İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Mardin Valiliği, Eskişehir Valiliği ve Emniyet Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 15.09.2014 tarihinde 2014/6780 sayılı Kararname ile Ankara Valiliğine atandı ve 22.09.2014 tarihi itibariyle de görevine başladı.

1990-1991 yılları arasında ABD’de 1 yıl süreyle İngilizce dil eğitimi ve mesleki konularda eğitim almış olan Vali Mehmet Kılıçlar, Doç. Dr. Arzu Kılıçlar ile evli ve iki çocuk babasıdır.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları