loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara'da 'Açık hava sinema keyfi' başlıyor

Ankara'da 'Açık hava sinema keyfi' başlıyor
Tarih: 14.07.2019 - 12:00
Kategori: Yerel

Bir zamanların en sevilen kültür hizmeti olan açık hava sineması, Ankara'da yeniden izleyiciyle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın hayata geçirdiği proje ile her hafta cuma ve cumartesi günleri Başkentliler açık havada sinema keyfi yaşayacak.

NOSTALJİ YOLCULUĞU

 Başkentliler farklı ilçelerde kurulacak Büyükşehir tırında yer alan dev ekranda gösterilecek filmleri izleyerek adeta nostalji yolculuğu yapacak.

Türk Sinemasının unutulmaz filmleri ile Başkentlileri buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, yaz akşamlarına da renk katacak.

Başkentlilerin sanatsal ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaz geçirmesi için projeler hazırlayanAnkara Büyükşehir Belediyesi,açık hava sinemasıyla toplumsal birlikteliğe katkı sağlamayı da amaçlıyor.

BÜYÜKŞEHİR TIRI İLÇE İLÇE GEZECEK

Açık havada gerçekleştirilecek film gösterimleri için Büyükşehir tırı Ankara’nın 16 ilçesine gidecek.

Nallıhan, Beypazarı, Güdül, Ayaş, Çamlıdere, Kızılcahamam, Kazan, Çubuk, Kalecik, Akyurt, Bala, Gölbaşı, Haymana, Polatlı, Elmadağ ve Pursaklar’dakurulacak mobil tırda film gösterileri saat 20.30'da başlayacak.

Yaz boyunca her hafta cuma ve cumartesi günleri Başkentlilerle buluşacak olan Açık Hava Sineması’nın ilk gösterimi; 12 Temmuz'da Nallıhan’da,13 Temmuz’da ise Beypazarı’nda gerçekleştirilecek.Ücretsiz Açık Hava Sinema gösterimleri sırasında Büyükşehir Belediyesi’nin,Başkentlilere sürpriz ikramları da olacak.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları