loading
close
SON DAKİKALAR

Anketçi İhsan Aktaş canlı yayında CHP'yi oy çalmakla suçladı, Kaftancıoğlu Aktaş'a ve söz hakkı vermeyen NTV'ye tepki gösterdi

Anketçi İhsan Aktaş canlı yayında CHP'yi oy çalmakla suçladı, Kaftancıoğlu Aktaş'a ve söz hakkı vermeyen NTV'ye tepki gösterdi
Tarih: 19.04.2019 - 12:40
Kategori: Gündem

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, NTV'de yayınlanan Yakın Plan programında CHP hakkında iddialarda bulundu.

Dün akşam ekrana gelen, Simge Fıstıkoğlu'nun sunduğu Yakın Plan programınının  konukları arasındaki GENAR Araştırma şirketinin sahibi İhsan Aktaş, CHP'ye yönelik iddialarda bulundu. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hem Aktaş'a hem söz hakkı vermeyen NTV'ye tepki gösterdi. 

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "NTV'deki Yakın Plan programında İhsan Aktaş, CHP'yi terör örgütleriyle ilişkilendirerek oy çalmakla itham etmiştir. Delilsiz, ispatsız bu açıklamalar yalandır, iftiradır ve suçtur. İstanbul halkının iradesine saygısızlık yapan Aktaş'ı yargıya ve toplum vicdanına teslim ediyorum.

Ayrıca NTV canlı yayınında hakkımızda yalan ve iftiralarla iğrenç bir karalama kampanyası yapıldığı halde cevap hakkımızı kullanmamıza müsaade etmedi. Tekrar ediyorum kimsenin hakkını yemeyiz ama hakkımızı, İstanbul halkının hakkını da asla yedirmedik, yedirmeyeceğiz. @ntv" ifadelerini kullandı.

 

CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Haluk Koç da NTV'ye tepki gösterdi. Koç, "NTV; Artık kabak tadı verdiniz. Patronlarınızın 3 kuruşluk avantası için, her türlü yalaka yayın politikasına devam ediyorsunuz. Yazıktır,ayıptır,günahtır... Düşün şu milletin yakasından.. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız..." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları