loading
close
SON DAKİKALAR

Anonymous, Trump'ı "devirmeye" karar verdi!

Anonymous, Trump'ı "devirmeye" karar verdi!
Tarih: 17.03.2016 - 13:51
Kategori: Bilim & Teknoloji

Anonymous, son günlerin en çok tartışılan ismine savaş açtığını ilan etti!

Genellikle devlet kurumlarına ait sitelere yönelik saldırılarıyla gündeme gelen hacktivist grup Anonymous, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoyla Donald Trump'a karşı topyekün bir savaş ilan ettiğini duyurdu. Daha önceki Anonymous videolarında da olduğu gibi yine bir Guy Fawkes maskesinin ardından konuşan sözcü, hack grubunun Trump'ın web sitelerini çökerteceğini ve bazı utanç verici bilgileri ifşa ederek onun başkanlık yarışında aldığı maddi yardımların önünü keseceğini açıkladı.

Anonymous, yeni hedefi olarak ABD'nin Cumhuriyetçi adayı Donald Trump'ı gösterdiği bu videosunda şu çarpıcı ifadelere yer verdi: "Trump'ın tutarsızlık ve nefret dolu kampanyası yalnızca ABD'yi şok etmekle kalmadı, korkunç eylemleri ve fikirleriyle bütün gezegenedi de sarstı."

Hacktivist grup düzenlediği bu kampanyasında #OpTrump hashtag'ini kullanacağını ve ilk olarak aşağıdaki siteler olmak üzere Trump'la ilgili birçok siteyi çökertmeye hazırlandığını belirtti:

trumpchicago.com

donaldjtrump.com

trump.com

trumphotelcollection.com

donaldtrump2016online.com

citizensfortrump.com

Buna göre ilk koordine saldırının 1 Nisan itibariyle trumpchicago.com'u hedef alacağı söyleniyor. Henüz doğrulanmamış olsa da, aralarında Trump'ın sosyal güvenlik numarasının da olduğu bilgiler ifşa edilmiş durumda. Diğer yandan, grup ayrıca Trump'ın sesli mesajlarını da hack'leyerek bazı yüz kızartıcı mesajları da sızdırmaya başladı.

CHIP Online

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları