loading
close
SON DAKİKALAR

Antakya'da depremin 149. saatinde 35 yaşındaki Mustafa Sarıgül enkazdan canlı çıkarıldı

Antakya'da depremin 149. saatinde 35 yaşındaki Mustafa Sarıgül enkazdan canlı çıkarıldı
Tarih: 12.02.2023 - 10:35
Kategori: Gündem

Hatay'ın #Antakya ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan 35 yaşındaki #MustafaSarıgül depremin 149'uncu saatinde arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Depremden etkilenen Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinden çok acı haberler geliyor. Binlerce hayatını kaybeden insanımız ve yaralılarımız var. Yüzbinler yaşadıkları bölgeyi terk etmeye başladı. Deprem bölgesinde büyük yıkım var. arada müjdeli haberlerde oluyor.

 

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık iki #deprem sonrası Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan 35 yaşındaki Mustafa Sarıgül depremin 149'uncu saatinde arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antakya'da çalışan yerli-yabancı ekipler depremin 149. saatinde 35 yaşındaki Mustafa Sarıgül’e ulaştı. Mustafa Sarıgül enkazdan canlı çıkarıldı. Tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer ayrıca uyarıyor bu kadar uzun süre enkaz altında kalan kişilerin çıktıktan sonra da yaşama bağlanması için ayrıca riskli 2 günü takip etmek gerekiyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları