loading
close
SON DAKİKALAR

Antalya'da 300 lise öğrencisi, bedenleriyle ay yıldız oluşturdu

Antalya'da 300 lise öğrencisi, bedenleriyle ay yıldız oluşturdu
Tarih: 17.05.2019 - 10:42
Kategori: Yurt

Antalya'da Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi'nden 300 öğrenci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bedenleriyle dev bir ay yıldız oluşturarak, görsel bir şölene imza attı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bedenleriyle dev bir ay yıldız oluşturdu.

Etkinliğin koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Birsen Atmaca, "Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'nin başlatmasının tam 100. yılındayız. 100 yıldır Atatürk’ün başlattığı milli mücadele ruhu ayaktadır. Bu bize onun ilkelerinin, devrimlerinin hala ayakta olduğunu gösterir. 19 Mayıs sadece bir adamın; Mustafa Kemal’in değil, aslında bir milletin yeniden doğum günüdür. Bugün Bileydi gençliği bayramlarını coşkuyla kutladı. Geçen yıl bedenleriyle Atatürk’ün imzasını atmışlardı bu yılda 300 öğrenci bedenleriyle ay yıldızı oluşturdular. Onlara emanet edilen bu vatanın gençlerinin bayramda bir de mesajları vardı; "Ey vatan gözyaşların dinsin yetiştik çünkü biz buradayız" diyerek ay yıldızı oluşturdular" diye konuştu.

Ayrıca 200 öğrenci de Artvin yöresininin halkoyunları gösterisini coşkuyla sergilediler.

Program kortej yürüyüşüyle devam etti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları