loading
close
SON DAKİKALAR

Apple CEO'sundan tarihi iPhone itirafı

Apple CEO'sundan tarihi iPhone itirafı
Tarih: 24.05.2016 - 11:28
Kategori: Bilim & Teknoloji

iPhone fiyatının pahalı olduğuna dair soru üzerine Apple CEO’su Tim Cook, “Fark ettim ki fiyatlar çok yüksek. Belli derecede fiyat düşürmek için bir şeyler yapmak istiyoruz” dedi

Apple CEO’su Tim Cook, Hindistan’da katıldığı televizyon programında iPhone fiyatlarıyla ilgili konuştu. Kendisine iPhone’un pahalılığıyla ilgili sorular sorulan Cook, ilk defa konuyla ilgili bu kadar açık yorum yaptı.

iPhone satışları geçtiğimiz çeyrekte yüzde 16 geriledi. Android her yerdeyken, iPhone pazar payını kaybetmeye başladı. Analistler satışlardaki düşüşün yıl boyunca süreceğine inanıyorlar. Hindistan’da iPhone’ların çok pahalı olduğunu kabul eden Cook, şirketin fiyatları düşürmeyi görüşeceğini söyledi. Cook, “Fark ettim ki fiyatlar çok yüksek. Belli bir derecede fiyatları düşürmek için bir şeyler yapmak istiyoruz” dedi. Bu açıklama, iPhone fiyatları konusunda en yetkili ağızdan gelen çok önemli bir itiraf olarak yorumlanırken, en iyi ürünleri sattığını düşünen şirketin fiyat politikasını değiştirebileceği sinyali olarak da algılandı.

IPHONE 7’DE KULAKLIK GİRİŞİ YOK İDDİASI
Apple’ın eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 7 ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Telefona ait olduğu iddia edilen görseller yeni model ile ilgili çarpıcı ipuçları sunuyor. Daha önce Apple’ın henüz tanıtmadığı cihazları ile ilgili haberler yapan Nowhereelse.fr’nin elde ettiği görsellerde cihazın kulaklık girişinin bulunmadığı görülüyor.

Haber Türk 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları