loading
close
SON DAKİKALAR

Arda Turan da politikaya el attı!

Arda Turan da politikaya el attı!
Tarih: 12.02.2015 - 12:41
Kategori: Gündem

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İspanya’da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Gezi eylemlerini sadece ilk üç gün desteklediğini belirtirken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la da arkadaş gibi olduklarını açıkladı.

Fransa’nın ünlü dergisi So Foot’a konuşan Turan, evlendiği taktirde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı düğününe çağıracağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşleri sorulan Arda Turan, Erdoğan’ı arkadaşı gibi gördüğünü belirterek şunları söyledi:

“Onu 8 yaşımdan beri tanıyorum. Benim bu ülke için iyi bir örnek olduğumu söylemiş ve beni tebrik etmişti. Futbolu çok seviyor, bazen maçlardan önce soyunma odasına gelip bize başarılar diliyor. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz; tıpkı bir arkadaş gibi. Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme de çağıracağım. Eğer futbolcu olmasaydım diplomat olabilirdim. Neden başkan olmayayım?”

“GEZİ OLAYLARI SADECE İLK 3 GÜN MEŞRUYDU”

Arda’ya Taksim’deki Gezi Parkı olayları da soruldu. Arda, geçmişte bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini söylerken, “Çünkü ayrıştırıcı bir durumdu. Diyebileceğim tek şey, bence sadece ilk üç günkü gösteriler meşruydu. Ama sonrası her ne olursa olsun aşırıya kaçtı” diye konuştu.

 AMKSPOR

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları