loading
close
SON DAKİKALAR

Arda'nın Durumu Kritik

Arda'nın Durumu Kritik
Tarih: 25.02.2012 - 17:16
Kategori: Spor

Barcelona'yı ağırlayacak Atletico Madrid'de sakatlığı bulunan Arda Turan'ın durumuna netlik kazanmadı

Fazla yüklenmeden dolayı sağ bacak kaslarında sorun yaşayan Arda Turan, Atletico’nun bugünkü antremanında takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Diego Simeone herşeye rağmen Barcelona maçının 20 kişilik aday kadrosuna Arda’yı da çağırırken, milli futbolcunun durumunun yarın öğlen netlik kazanacağı öğrenildi.

Bu arada, antreman sonrası basın toplantısı düzenleyen Simeone, "Silahlarımızla ve alçakgönüllükle karşı koyacağımız, güzel bir meydan okumanın olacağı, heyecan yaratan bir maç" dedi.

Atletico Madrid’e geldiğinden bu yana yenilgi almayan Simeone, Barcelona maçına "diğer maçlar gibi 3 puan" olarak baktıklarını kaydederek, bu zamana kadar oynadıkları gibi bir futbol ortaya koymaları halinde pazar akşamı "evine rahat giden tarafın kendileri olacağını" savundu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olan Atletico Madrid, La Liga’da 32 puanla 6. sırada bulunuyor. Atletico’nun bu sezon ligdeki hedefi, sezonu ilk 4’te tamamlayarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazanmak.

Sıralamada lider Real Madrid’in 10 puan gerisinde ikinci durumda bulunan Barcelona ise, şampiyonluk yarışından tamamen kopmamak için Atletico deplasmanından 3 puan çıkarmayı hedefliyor. Bu sezon her iki takımın Nou Camp’ta oynanan ilk maçında Barcelona, Atletico Madrid’i 5-0 yenmişti. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları