HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 14:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
17.09.2025 07:59
Tek Partiden Çok Partiye: ‘Partili Cumhurbaşkanlığından Tarafsız Cumhurbaşkanlığına’
Sinan Meydan; AKP iktidarı, ana muhalefet partisi CHP’yi etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Oysa Türkiye Cumhuriyeti, tek partiden çok partiye, partili cumhurbaşkanlığından tarafsız cumhurbaşkanlığına geçerek demokratikleşmişti.
-
04.09.2025 00:25
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü
Sivas Kongresi, Mustafa Kemal’in Amasya Genelgesi sonrası I. Dünya Savaşı’ndan sonra ağır yara alan ve işgale uğrayan Türk topraklarını kurtarmak, Türk milletinin tam bağımsızlığını sağlamak amacıyla ulus temsilcileriyle bir araya geldiği kongredir.
-
28.08.2025 21:42
Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi yapıldı; Temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasının kura çekimi yapıldı. Final: 30 Mayıs 2026'da oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray 4. torbada: Liverpool, Manchester City (D), Atletico Madrid, Eintracht Frankfurt (D), Bodo/Glimt, Ajax (D), Union SG, Monaco (D)
YAZARLARIMIZ























