HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.04.2026 14:20
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 24. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 24. oturumu 20 Nisan 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
05.04.2026 16:17
CHP'li Gürer: İktidar 'uçuyoruz' diyor! 'Uçan fiyatlar' Emekli kredi ve borç ile yaşama tutunmaya çalışıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Yaş almış nüfusun 2025’in ilk 9 ayında toplam 223 milyar 61 milyon TL kredi kullanmış. Bu para lüks tüketim için değil; ekmek için, aş için, ısınmak için, yaşamı idame ettirmek için çekiliyor.
-
03.04.2026 01:12
CHP'li Gürer: Dünya nüfusu 8 milyar 300 milyona ulaştı. Buna karşın dünyada 800 milyona yakın insan kronik açlık çekiyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sıfır atık, gıda israfı, açlık ve yoksulluk konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
27.03.2026 07:37
CHP'li Uşak ve Marmaris Belediyesi'ne operasyon: Belediye başkanı dahil 26 kişi gözaltında
Rüşvet ve usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmada CHP'li Uşak ve Marmaris Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ile Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı dahil toplam 26 kişi gözaltına alındı.
YAZARLARIMIZ
























