HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 10:53
Müsavat Dervişoğlu: Türkiye, duygusal malum odakların refleksleriyle, Avrasyacı propagandanın etkisiyle geleneksel ilişkilerini bozacak ittifaklardan dışlanacak adımlar atmamalıdır!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Körfez ülkeleri İran'a karşı askeri bir tepki verirse, Türkiye bu askeri ittifakın mutlaka dışında kalmalıdır."
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
01.03.2026 17:25
Kemal Kılıçdaroğlu: Netanyahu’nun İran ve bölgede yaşayan halkları kışkırtma ve kardeşi kardeşe düşman etme planlarına geçit vermeyeceğiz!
Kemal Kılıçdaroğlu: İnsan yaşamını ve ulusların egemenlik haklarını yok ederek varlığını sürdüren, küresel sermayeye dayalı Amerika ve İsrail’in kanlı ortaklığı; henüz diplomatik görüşmeler devam ederken İran’a savaş açarak gerçek niyetlerini tüm dünyaya ilan etmiştir.
-
26.02.2026 19:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin gençleri olarak birlik içinde, sevgiyle, kardeşlikle, muhabbetle, dostlukla bu ülkenin geleceğini sizler kuracaksınız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda düzenlenen KYK Öğrencileri, Sporcular ve Gençlerle İftar Programı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
YAZARLARIMIZ

























