HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2025 07:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
23.04.2025 13:49
Özgür Özel; Sırtını millete yaslamayan her girişimin sonu hüsran olmuştur. 19 Mart darbesinin de darbecilerinin de sonu farklı olmayacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 105’inci yıldönümünde, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen Özel Oturumda konuştu.
-
16.04.2025 07:18
Müsavat Dervişoğlu; Yörük sırtından kurban kesmek isteyenler! Size sesleniyorum! Kimin vatanını kime kurban veriyorsunuz?
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Elinizdeki kan, Cumhuriyet’in kanıdır! O kan, namus, şeref ve irfan kanıdır.
-
15.04.2025 10:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
-
11.04.2025 06:25
Özgür Özel; Ben suikastı, dokunulmazlığımın kaldırılmasını, hapse atılmayı göze alıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; "Parti tarihindeki en önemli saldırılardan biriyle karşı karşıyayız. Partiyi savunmanın ülkeyi savunma ve Türkiye’nin geleceğini savunma noktasında olduğumuz bir yerdeyiz."
YAZARLARIMIZ


















