HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
12.07.2025 17:00
Özgür Özel, Malatya'dan Erdoğan'a seslendi: 'Artık yaşlandın ve yoruldun, ülkenin derdini duymuyor, çözmüyorsun; gel 2 Kasım'da aday ol'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: 'Türkiye’nin Birinci Partisi CHP'yi Kimseye Aşağılatmam, Senin Alnını Karışlarım.'
-
25.06.2025 12:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
-
14.04.2025 10:00
Azmi Karamahmutoğlu: Üç aydır Ümit Özdağ, AKP hükümetinin ve onun politikalarının siyasi rakibi olduğu için tutuklandı, hapsedildi!
Azmi Karamahmutoğlu; AB'nin temsilcileri Türkistan’daydı. Türk Cumhuriyetleri ile yaptıkları toplantıda (Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan) 12 milyar avroluk yardım, destek karşılığında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde büyükelçilik açması istendi.
YAZARLARIMIZ






















