HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.03.2026 11:19
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarının 29. gününde: Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı, enerji krizi derinleşiyor
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 29. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
27.03.2026 13:47
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 27. gününde: İran'dan atılan füzeler İsrail'de Tel Aviv şehir merkezine düştü 1 ölü 3 yaralı
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 28. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
25.03.2026 14:55
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 26. gününde: Orta Doğu'da bombalar patlamaya devam ediyor
Orta Doğu'da savaş 26. güne girerken karşılıklı saldırılar şiddetini artırarak sürüyor. Trump'ın 'görüşme' açıklaması ve İran'ın yalanlaması sonrası petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaratırken hava saldırılarında İran'ın nükleer tesisi isabet aldı.
-
22.03.2026 12:22
ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarının 23. gününde: İran misilleme saldırılarını artırdı, İsrail'de iki noktada büyük yıkım oldu
İsrail ve ABD'nin İran'a 28 Şubat'ta başlattığı saldırılar 23'üncü gününe girerken İsrail'in ve İran'ın hava saldırıları gece boyunca devam etti. ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 23. gününe girerken İran karşılık vermeye devam ediyor.
-
24.02.2026 10:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
19.02.2026 11:09
Gökhan Günaydın; Muğla'nın yüzde 68'ine Ocak ve Şubat’ta 23 bin futbol sahası büyüklüğündeki alana maden ruhsatı verildi
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Muğla'nın %68'inin maden ruhsatına açıldığını belirterek, bu durumun 1 milyon 235 bin futbol sahası büyüklüğünde bir alanın tehdit altında olduğu anlamına geldiğini söyledi.
YAZARLARIMIZ

























