HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.01.2026 07:09
Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
-
13.01.2026 07:56
Devlet Bahçeli: Bilinmelidir ki, Türk’ün kanı Kürt’e, Kürt’ün kanı da Türk’e haramdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bakınız, Suriye’nin orasına burasına yuvalanan Siyonist alçaklık suyu bulandırmak, iç bütünlüğü yıkmak, iç bölünmeleri kışkırtmak için her yola tevessül ve teşebbüs halindedir.
-
06.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Devlet Başkanı Maduro’ya karşı yapılan gayri meşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, hepten lanetliyorum!
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin 2026 yılının ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 15 Temmuz’da, casus ve haşhaşi örgütü maşa olarak kullanarak üzerimize salan ABD, Venezuela’da bunun yerine doğrudan müdahale etmiştir.
-
03.01.2026 16:35
Donald Trump basına açıklaması yaptı: Venezüella'da güvenli, düzgün ve mantıklı bir iktidar geçişi sağlanana kadar yönetimi elimizde tutacağız
ABD Başkanı Donald Trump, Venezüella’da gerçekleştirdikleri operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, Venezüella'da güvenli, düzgün ve mantıklı bir iktidar geçişi sağlanana kadar yönetimi ellerinde tutacaklarını dile getirdi.
YAZARLARIMIZ


















