HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.06.2025 13:46
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde partisinin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu. “Bugün artık öyle siyasi partilerin kalesi, kale siyaseti bitmiştir. Bayburt, bir bütün olarak bu milletin kalesidir.”
-
11.06.2025 14:26
Azmi Karamahmutoğlu; Mahkeme heyeti evlerine gidip rahatça uyuyacaklar ama Ümit Özdağ tutuklu bir şekilde yargılanmaya devam edecek!
142 gündür Silivri’deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu’ndaki tek kişilik bir hücrede tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
-
08.06.2025 12:00
Abdullah Öcalan, Kurban Bayramı aile ziyaretinde mesaj verdi; 'Halkımızın Kurbansız Kurban Bayramını kutluyorum. Tüm halkımıza selamlar'
Abdullah Öcalan'ın avukatları Asrın Hukuk ofisinin resmi hesabından paylaştı; Kurban Bayramı ziyareti dolayısıyla 7 Haziran 2025 tarihinde İmralı Ada Hapishanesi'nde aile görüşü gerçekleştirmiştir.
-
02.06.2025 10:17
CHP TBMM Grubu, TBMM Başkanlık seçimi için parti gruplarını ziyaret etti
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP’nin TBMM Başkan adayı Uğur Bayraktutan ile CHP Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever, yarın gerçekleştirilecek TBMM Başkanlık seçimi öncesinde İYİ Parti, Yeni Yol Partisi, AK Parti ve MHP gruplarını ziyaret etti.
-
21.05.2025 07:48
Müsavat Dervişoğlu: AKP iktidarında Türkiye'de 42 milyon vatandaşın kredi borcu var. Her iki kişiden birisi ağır borç yükü altında inliyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: "Abdullah Öcalan'ın talep ve beklentilerini karşılamak için TBMM'nin bazı olumsuzluklara alet edilmesine sıcak bakmıyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ



















