HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2026 07:43
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 30. oturumu görüldü: Mahkeme heyeti 15 kişi için tahliye kararı verdi
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 30. oturumu 30 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
26.04.2026 21:21
Kemal Kılıçdaroğlu'na 'kripto kılıç artığı' ifadeleriyle saldıran Mine Kırıkkanat özür yerine saldırısına devam etti
Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu'ndan yapılan açıklama tepileri daha da büyüttü. Kurul: yazarlarımız ve çalışanlarımız, Cumhuriyet’in organları dışında kendi düşüncelerini ve tutumlarını açıklamakta özgürdürler.
-
22.04.2026 15:04
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Beşiktaş Belediyesi çalışanları; Gülşah Ocak, Ferit Tutşi ve Çağdaş Ateşçi'nin yanı sıra Güler Erdoğan Anıl hakkında tahliye kararı verildi
Aziz İhsan Aktaş davasında Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın da aralarında bulunduğu 5 sanık hakkında tahliye kararı verildi.
YAZARLARIMIZ

























