HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.04.2025 19:07
LÖSEV’den ADRESS İstanbul'da çocuklara renkli bir 23 Nisan kutlaması
Bütün çocukların eşit doğduğuna ve en iyi bakım ve tedaviye eşit haklara sahip olduğuna inanan LÖSEV, 26 yıldır lösemili çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut olmaya devam ediyor.
-
23.04.2025 16:49
Özgür Özel; Sırtını millete yaslamayan her girişimin sonu hüsran olmuştur. 19 Mart darbesinin de darbecilerinin de sonu farklı olmayacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 105’inci yıldönümünde, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen Özel Oturumda konuştu.
-
23.04.2025 15:50
Ekrem İmamoğlu'ndan 6,2'lik İstanbul Silivri depremi açıklaması; Milletimiz için beka problemi olan İstanbul Depremine ve sonuçlarına hızlıca hazırlanmalıyız!
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; En büyük üzüntüm, hayatını İstanbul’u afet odaklı planlamaya adayan, bunun mücadelesini veren yöneticiler ve şehir plancılar olarak bu zor günde sizlerle olamamaktır.
-
22.04.2025 21:43
Özgür Özel'den Ankara Valiliği'nin CHP'nin 23 Nisan'da 1. Meclis Binası'ndan Anıtkabir'e yürüyüşünün yasaklanmasına cevap; Yürüyüşümüz engellenemez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Başta gençler, öğrenciler olmak üzere tüm Ankaralıları ve yarın Ankara’da olacak herkesi, saat 17.00’de, ellerinde Türk bayraklarıyla Birinci Meclis önüne davet ediyorum. Egemenlik Milletindir!"
-
22.04.2025 19:15
Bakan Yerlikaya: Van-Hakkari Karayolu’nda meydana gelen elim trafik kazasında maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Van-Hakkari Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısının 7’ye yükseldiğini 12 yurttaşın da yaralandığını bildirdi.
-
22.04.2025 11:01
Devlet Bahçeli; MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Erken seçim yalan ve yaygarasıyla partimizi tartışmaya yeltenen, küçücük akıllarıyla niyet okuyuculuğuna teşebbüs eden çürüklerin hevesleri boşunadır.
YAZARLARIMIZ