HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 11:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
25.03.2025 10:18
Ekrem İmamoğlu; annemle, eşimle ve ailemle ilgili ahlaksız paylaşımlar yapan kişilerle ilgili de savcılığı göreve davet ediyorum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Cezaevinde olmamızı fırsat bilip annemle, eşimle ve ailemle ilgili ahlaksız paylaşımlar yapan kişilerle ilgili de savcılığı göreve davet ediyorum.
-
24.03.2025 16:03
Erdoğan'dan İmamoğlu tepkisi açıklaması; Ekonomide de temelsiz ve suni bir dalgalanmaya sebep olmuştur. Mali disiplini güçlendirdik ve enflasyonu kontrol altına aldık!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
23.03.2025 19:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
23.03.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'yolsuzluk' suçu iddiasıyla tutuklandı
Sondakika, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan "terör örgütüne yardım" ve "yolsuzluk" soruşturmaları kapsamında tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen 92 kişinin ifadeleri tamamlandı. Tutuklanma kararları gelmeye başladı.
-
22.03.2025 21:12
Erdoğan; Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet ne yaparsa yapsın biz sağduyuyu, sabrı ve sükûneti hiçbir zaman terk etmeyeceğiz. Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak."
YAZARLARIMIZ























