HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.02.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı nereden kaynaklanırsa kaynaklansın küçük siyasi hesapların kendi ayaklarına pranga vurmasına izin vermeyecektir.
-
27.01.2026 09:21
Özgür Özel'den Dem Parti ziyareti açıklaması: Suriye'de; Türklerin, Kürtlerin, Arapların ve Alevilerin birlikte kazandıkları, birlikte güçlendikleri bir coğrafyayı özlüyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı partisinin genel merkezinde kabul etti.
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
-
21.01.2026 22:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
-
21.01.2026 07:26
Müsavat Dervişoğlu; Herkes müsterih olsun. Bayrağa el uzatanın akıbeti bellidir ve tarih bunun örnekleri ile doludur
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "SDG'nin dağılması, içindeki YPG unsurlarının süpürülmesi elbette gereklidir. Ama dikkatinizi çekerim, yine mutfakta biri var ve yine bize başka bir film izletiyorlar." dedi.
-
20.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli; Yalanı, fitneyi, dedikoduyu ve iftirayı siyaset zennedenler siyaseti rant ve çıkar devşirme fırsatı gören üç kağıtçılardır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, MHP olarak birer hafta arayla önce il başkanları toplantısını, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısını gerçekleştirdiklerini aktardı.
-
15.01.2026 09:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
13.01.2026 10:30
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Emeklinin tabağında yemek yok, Katar Emiri’nin altın tabaklarını sergileyecekmiş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sayın Erdoğan bir kelimeyi unuttu. Bir kelimeyi. Tarayın dedim geriye doğru. Yok. Hangi kelime? Emekli. Emekli kelimesini unuttu. Ağzına almıyor emekli kelimesini. Lügatinden silmiş."
YAZARLARIMIZ

























