HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.12.2025 14:40
Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası ertelendi; İmamoğlu'nun tam savunması!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, bugün diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada üçüncü kez hakim karşısına çıktı.
-
30.11.2025 07:53
Papa 14. Leo, Kumkapı Meryem Ana Patriklik Kilisesi’ni ziyaret etti
Papa Leo, 30 Kasım Pazar sabahı saat 09.30'da Türkiye Ermenileri Patriği ve Ruhani Meclis üyeleri tarafından törenle ve ilahilerle karşılandı. Patrik Maşalyan ve Papa Leo karşılama töreni ve duaların ardından sunakta yan yana oturdular.
-
29.11.2025 09:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
04.11.2025 07:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
31.10.2025 21:10
Harf Devrimi 97 yaşında
Mustafa Kemal Atatürk yeni alfabeyi 1928'in Ağustos ve Eylül aylarında birçok ilde halka tanıttı. 8-25 Ekim 1928 tarihlerinde tüm resmi görevliler yeni Türk Alfabesi sınavına tabi tutuldu. 1 Kasım 1928 tarihinde yeni Türk Alfabesi kabul edilerek Harf Devrimi gerçekleşti.
YAZARLARIMIZ

























