HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.12.2025 19:27
Ulaştırma Bakanlığı duyurdu: D-100’de ulaşım geçici olarak durdu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yoğun kar yağışı ve kış şartlarına uygun olmayan ağır taşıtların makaslaması nedeniyle D-100 Devlet Yolu’nun Gerede–Karabük kesiminin çift yönlü olarak geçici süreyle trafiğe kapatıldığını açıkladı.
-
21.12.2025 21:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
21.12.2025 12:00
TBMM Genel Kurulu, 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bu görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcımız, 17 bakanımız ve 457 milletvekilimiz olmak üzere toplam 1208 söz hakkı talebi karşılanmıştır." dedi.
-
16.12.2025 09:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
-
14.12.2025 10:55
Mehmet Uçum'dan Pazar yazısı: Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecinde 'sol' tartışması
Mehmet Uçum: Türkiye'nin yaşadığı tarihsel dönem bakımından yurtsever solculuk, kayıtsız şartsız Terörsüz Türkiye hedefine destek vermeyi gerektirir. Bu konuda en ufak bir şüphe duymak, yurtsever sol perspektifle çelişir.
-
12.12.2025 12:25
Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda konuştu: Uluslararası toplumun Filistin halkına olan borcunu ödeme zamanı gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Barışın tesisine yönelik tüm aşamalara Filistinlilerin dâhil olmasını ve katkı vermesini elzem görüyoruz. Nihai hedef ise iki devletli çözümdür."
-
11.12.2025 17:23
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TBMM Genel Kurulunda, Bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KIZILELMA'nın havadan havaya görüş ötesi hedefi vurmasına ilişkin, "Bu görevde, uçağı biz ürettik, radarı biz ürettik, füzeyi biz ürettik."
YAZARLARIMIZ

























