HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.01.2026 18:13
CHP'li Gürer: Bir yanda 843 milyar kâr, diğer yanda 5.8 trilyonluk borç
Ömer Fethi Gürer, “Vatandaşın bankalara ödediği faiz yükü de arttığını belirtti. 2024 yılında toplam 666 milyar TL faiz ödeyen vatandaşlar, 2025 yılının Kasım ayı itibarıyla bankalara tam 1 trilyon 45 milyar 548 milyon TL faiz ödedi” dedi.
-
02.01.2026 21:22
CHP'li Yankı Bağcıoğlu uyardı: Drone tehdidi artık varsayım değil, gerçek ve büyüyen bir güvenlik sorunudur!
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, insansız hava araçlarının (İHA/drone) son yıllarda yalnızca askerî operasyonların değil; iç güvenliğin, kritik altyapıların korunmasının ve toplumsal düzenin doğrudan bir parçası hâline geldiğine dikkat çekti.
-
29.12.2025 16:27
Ulaştırma Bakanlığı duyurdu: D-100’de ulaşım geçici olarak durdu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yoğun kar yağışı ve kış şartlarına uygun olmayan ağır taşıtların makaslaması nedeniyle D-100 Devlet Yolu’nun Gerede–Karabük kesiminin çift yönlü olarak geçici süreyle trafiğe kapatıldığını açıkladı.
-
29.12.2025 11:15
İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adliyeye sevk edildi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak'ın da bulunduğu 4 şüpheli "irtikap", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırmak" ile suçlanıyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
-
29.12.2025 10:00
Kemal Kılıçdaroğlu OSTİM Teknik Üniversitesi’nde konuştu: Neredeyse ahlaklı insanların dışlandığı ahlâksızların da el üstünde tutulduğu bir sürece girdik!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu OSTİM Teknik Üniversitesi’nde konuştu; Ahlaki değerlerin yerlerde süründüğü bir dönemi hiç görmedim. Neredeyse ahlaklı insanların dışlandığı, ahlaksızların da el üstünde tutulduğu bir sürecin içine girdik.
YAZARLARIMIZ





















