HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2025 21:07
'2 Nisan' boykotuna soruşturma açıldı, Kabine'den peş peşe açıklama geldi: Ekonomiyi sabotaj girişimidir; maddi kaybı olan dava açabilir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 6 Ocak'ta yaptığı, "Pahalı ürün satanları dize getirecek etkili yöntemlerden biri boykottur. Fırsatçılık yapanlara karşı en büyük kozumuz, satın almama özgürlüğünü kullanmaktır" açıklaması yeniden gündem oldu.
-
26.03.2025 17:30
Özgür Özel Kadir Gecesinde Beylikdüzü'nden seslendi: 'Erdoğan. Döndü, döndü, aynı yalanları söyledi. Bu yalanları ispat edecek tek bir kanıtları yok'
Özgür Özel; Bu sofra Beylikdüzü’nün sofrası, Ekrem Başkan’ın, Murat Başkan’ın kurduğu, sizlerle paylaştığı ve 10 yıldır Kadir gecelerinde, bin aydan daha hayırlı olan bu kadir gecesinde iftarlarını sizlerle açtıkları bir sofra.
-
23.03.2025 19:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
16.03.2025 13:33
Devlet Bahçeli'den DEM ziyareti öncesi açıklama; PKK’yı kuran ve kumanda eden teröristbaşı Abdullah Öcalan, aynı zamanda örgütün kurucu önderidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Mart 2025 Pazar günü DEM Parti Heyeti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne Yapacağı İkinci Ziyareti Öncesinde yazılı basın açıklaması yaptı.
-
13.03.2025 07:30
TÜİK'ten eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir‘in açıklamalarına yalanlama
Türkiye İstatistik Kurumu'dan açıklama geldi. Eski Başkan Aydemir; TÜİK’in enflasyonu düşük göstermesinin sonucunda emeklilerin ve çalışanların maaşlarının son üç yılda üçte bir oranında yani yüzde 31 oranında hesaplandığını ve verildiğini söyledim.
YAZARLARIMIZ

























