HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.03.2025 09:17
Devlet Bahçeli; İmralı tarafından 27 Şubat 2025 tarihinde yapılan tarihi çağrıya PKK’yla birlikte diğer uzantı ve iltisak halindeki örgütlerin riayet ve bağlılığı mecburidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Mart 2025 Pazar günü Terörsüz Türkiye konulu yazılı basın açıklaması yayımladı.
-
08.03.2025 13:41
DEM Parti; Suriye’deki Alevi katliamı durdurulmalıdır; uluslararası kamuoyunu etkin bir tutum almaya çağırıyoruz!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Hatimoğulları ve Bakırhan mesajında; "Türkiye’deki iktidarı, HTŞ yönetimiyle kurduğu yakın ilişkiyi ve her türlü işbirliğini gözden geçirmeye, bu katliamları önlemek üzere yapıcı bir yaklaşım sergilemeye davet ediyoruz."
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
-
05.03.2025 11:31
Müsavat Dervişoğlu TBMM'de konuştu; Binlerce kişinin katilinin hangi sözüne inanmamızı bekliyorlar?
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Bugün, kadınları daha fazla iş hayatına katacak, şiddetten koruyacak ve eğitimde eşit fırsatlar sunacak reformlara ihtiyacımız var." dedi.
-
04.03.2025 13:40
Özgür Özel: Asgari Ücretli, Emekli Bir Lokma Et İçin Buz Gibi Havada Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Ankara’nın biraz önce ayrı ayrı anons edilen tüm odalarının çok önemli kuruluşlarının başkanlarının yol arkadaşlığı ile birlikte buraya gelmiş olan sevgili Adnan Beker baba evine katılmak üzere burada."
YAZARLARIMIZ