HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.03.2025 13:33
Devlet Bahçeli'den DEM ziyareti öncesi açıklama; PKK’yı kuran ve kumanda eden teröristbaşı Abdullah Öcalan, aynı zamanda örgütün kurucu önderidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Mart 2025 Pazar günü DEM Parti Heyeti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne Yapacağı İkinci Ziyareti Öncesinde yazılı basın açıklaması yaptı.
-
16.03.2025 11:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
-
16.03.2025 07:24
Özgür Karabat; Türkiye’nin gerçek diploma problemi üniversite mezunlarının yaşadığı işsizlik sorunudur!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat: “Türkiye’nin Gerçek Diploma Problemi Üniversiteli İşsizlerdir. Ekrem İmamoğlu’nun diploması üzerinden yürütülen tartışmaların, ekonomik gerçeklerin üstünü örtme çabasıdır.”
-
14.03.2025 21:10
Müsavat Dervişoğlu Adana'da konuştu: İster bilgi ister hesap vermek için buyursun Erdoğan’la konuşalım!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Bize bilgi vermesi gerekenler İmralı postacıları değildir. İster bilgi vermek için ister hesap vermek için kapımızı çalmak istiyorlarsa buyursun Erdoğan konuyu bizimle konuşsun.”
-
14.03.2025 13:41
Rusya, Çin ve İran'dan çağrı: 'ABD tüm yasadışı, tek taraflı yaptırımlar kaldırmalı; yaptırım, baskı ve güç kullanma tehdidinden vazgeçilmeli'
Rusya, Çin ve İran'dan üst düzey yetkililer İran nükleer sorununu ve uluslararası meseleleri görüştü. ABD’nin tek taraflı yaptırımlarının kaldırılması ve nükleer müzakerelerin "karşılıklı saygı" temelinde yeniden başlaması çağrısı yapıldı.
YAZARLARIMIZ

























