HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.06.2025 01:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
20.06.2025 22:33
Şamil Tayyar'dan bakana; Bir bakanın Yunan adalarında lüks yatla tatil fotoğrafı, çok rahatsız edici!
AKP'li Gazeteci ve eski Milletvekili Şamil Tayyar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un röportaj için lüks yatla Ahmet Hakan ile söyleşi yapmak için Yunan adalarına gitmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
17.06.2025 10:38
Özgür Özel, TBMM'den iktidara seslendi; Ya aklınızı başınıza alacaksınız ya onu biz aklınıza getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu için aday ofisini kurulduğunu açıkladı.
-
16.06.2025 09:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.
YAZARLARIMIZ


















