HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.05.2025 21:18
Sedal Adalı: Siz genel kurul üyelerimiz, Beşiktaş'ın son yıllardaki gidişatına son verecek, istikrara evet diyeceksiniz!
Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı, Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi açıklamalarda bulundu. Adalı mesajında; "Artık Beşiktaş'ta kaosun, iç çekişmenin, hesap kitapların hakim olmadığı bir istikrar dönemine gireceğiz."
-
10.05.2025 12:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
04.05.2025 10:54
BJK'dan açıklama; Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 11 Mayıs Pazar günü yapılacak
BJK duyurdu; Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 4 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’da toplanamadı; toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’dan itibaren aynı gündemle aynı yerde yapılacaktır.
-
29.04.2025 14:15
Özgür Özel; Kızgınız. Bir kadın, görevinden dolayı sorgulanır. Aslanlar gibi hesap verir. Yargılanır. Ama bir kadın, birinin eşi diye, bir çocuk birinin evladı diye zulmedilmez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel açıklamasında; Bakan Yardımcısı’ndan Başsavcı yaparsam, o gelip burada partinin talimatlarını uygulamaya memur kılınmış bir isimdir.
-
18.03.2025 14:18
Dışişleri Bakanlığı'ndan 18 Mart 2025, İsrail’in Gazze’ye yönelik son saldırıları hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı; Türkiye olarak, Filistin halkının haklı davasında yanında durmayı sürdüreceğimizi ve bölgede barış ve istikrarın sağlanmasına yönelik çabalara destek vereceğimizi bir kez daha vurguluyoruz.
-
16.03.2025 16:33
Devlet Bahçeli'den DEM ziyareti öncesi açıklama; PKK’yı kuran ve kumanda eden teröristbaşı Abdullah Öcalan, aynı zamanda örgütün kurucu önderidir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Mart 2025 Pazar günü DEM Parti Heyeti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne Yapacağı İkinci Ziyareti Öncesinde yazılı basın açıklaması yaptı.
-
10.03.2025 15:04
Beykoz Belediye Başkanı Köseler görevden uzaklaştırılmıştı yerine vekil olarak Özlem Vural Gürzel seçildi!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tutuklanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı. Belediye Meclisi Başkan vekili seçimi için 10 Mart Pazartesi günü bugün saat 14.00'te toplandı.
YAZARLARIMIZ